Mikä on copywriter ja miten yrityksesi voisi hyötyä copyn palveluista?

Kaikki alkaa tekstistä.

Oletko huomannut miten paljon yrityksesi olemassaolo ja ensivaikutelma on riippuvainen teksteistä? Näiden paljon harteillaan kantavien tekstien tulisi vielä olla johdonmukaista ja uskottavaa luettavaa. Tämän takia on olemassa sisällöntuottajia, tekstintekijöitä. Copywriter vapauttaa sinun aikasi olennaiseen, bisneksen tekemiseen ja asiakastyöhön. Jotta sinulla voisi olla myyvää tekstiä kanavissasi, joka ilmaisee yrityksesi identiteettiä ja kertoo tarjoomasi ammattimaisesti, sitä varten on COPYWRITER! 

Yritystäsi ei ole, jos sillä ei ole viestiä.

Yrityksesi identiteetti, myyntiponnistelut ja asiakaskontaktit vaativat aina viestintää, sisältöä ja tekstiä. Yritykselläsi ei ole funktiota ilman sen yksilöllistä sanomaa. Jos et sano mitään, sinua ei ole olemassa. Tässä muutama esimerkki siitä millaisten tekstisisältöjen tuottamisessa copywriter voi auttaa sinua: blogitekstit, sosiaalisen median postaukset, verkkosivutekstit, lehdistötiedotteet tai vaikka sisäisen markkinoinnin tekstit, jotta voisit saada haluamasi viestin parhaalla mahdollisella tavalla läpi. 

Milloin ja miksi copywriter?

Milloin copywriterin olisi paras astua mukaan yrityksesi kehitystiimiin? Mieluiten tietysti heti yrityksen ideointi- ja perustamisvaiheessa, jotta voit keskittää omat voimavarasi muuhun. Viimeistään kuitenkin sitten, kun oma aikasi tuntuu loppuvan ja sinulla on resursseja ulkoistamiseen. Mitä aiemmin tuot copywriterin mukaan yrityksen kehittämiseen, sitä paremmin voitte yhdessä rakentaa yrityksen äänensävyn vastaamaan sen identiteettiä ja sitä enemmän sinulla on AIKAA keskittyä bisneksen ytimeen, kaupantekoon!

Otetaan yhdessä aivan uudenlainen ote yrityksesi tuottamasta sisällöstä. Se panostus maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Viilataan vanhat tekstisisällöt uuteen kukoistukseen tai tehdään kaikki uusiksi! MISTÄ ALOITETAAN?